Voorwaarden voor inbreng van kleding bij boetiek Timeless

Ingebracht kan worden: 

Onbeschadigde dameskleding die schoon, gewassen en gestreken, of gestoomd is. De kleding moet eigentijds zijn en modern, en mag niet ouder zijn dan 2 jaar. Timeless bepaalt welke artikelen worden ingenomen en hoeveel stuks worden ingenomen.

 

De verkooptermijn kan variëren van 4 weken tot een volledig seizoen. Wordt een artikel verkocht dan is een derde van het verkoopbedrag voor degene die het artikel heeft ingebracht.

 

Timeless behoudt zich het recht voor de verkoopprijs aan te passen ter bevordering van de verkoop. Uiteraard gaat Timeless uiterst zorgvuldig om met de door u ingebrachte kleding.  Echter Timeless is niet verantwoordelijk voor diefstal, schade (brand- of waterschade) aan kleding en/of eventueel zoekgeraakte artikelen. Dit risico is geheel voor rekening van de inbrengklant.

 

Kledingstukken die niet worden verkocht, gaan naar een goed doel. Ons goede doel is de Stichting Kleine Kracht te Hengelo. Kleding kan niet worden teruggehaald door de inbrengklant.

 

Uitbetaling kan iedere werkdag plaatsvinden. Uitbetaling van verkochte artikelen moet in het seizoen van inbreng worden gevraagd. Dus: zomerkleding afrekenen voor 1 oktober, winterkleding voor 1 maart. Niet binnen deze termijn opgevraagde tegoeden vervallen.

 

Door artikelen in te brengen verklaart u tevens dat u op de hoogte bent van deze voorwaarden en dat u met deze voorwaarden akkoord gaat.